Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


CJA cumpara 10 autobuze in leasing
Jo 04 nov 2010 14:59:36 +0200


CJA cumpara 10 autobuze in leasing
ARAD - Consiliul Județean cumpără 10 autobuze în leasing, valoarea contractului depășind 1,8 milioane de euro.

ARAD - Consiliul Județean cumpără 10 autobuze în leasing, valoarea contractului depășind 1,8 milioane de euro.

Potrivit anunțului publicat ieri, fiecare autobuz ce urmează să fie achiziționat va avea o capacitate de minimum 47 de locuri, mijloacele de transport urmând a fi date în folosința Companiei de Transport Public.

Suma maximă de bani pe care Consiliul Județean este dispus să o plătească este de 1,841,193 euro, însă, în urma licitației se speră reducerea valorii contractului de achiziție.

La licitație se așteaptă firme care au înregistrat în ultimii trei ani o cifră de afaceri anuală de minim 3,5 milioane de euro, iar una dintre cele mai importante cerințe este de a dovedi existența unui centru de service al producătorului pe raza municipiului Arad sau să se facă dovada existenței unui contract de colaborare între producător și o unitate service (autorizat RAR pentru toate tipurile de reparații aferente modelului de autobuz ofertat) pe raza municipiului. Licitația va avea loc la începutul lunii decembrie.


Sursa: Aradon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti