Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Borbely Laszlo vine la Arad
Mi 03 nov 2010 13:50:22 +0200


Borbely Laszlo
ARAD. Una dintre primele și cele mai importante investiții finalizate în Arad pe probleme de mediu, reabilitarea stației ...

ARAD. Una dintre primele și cele mai importante investiții finalizate în Arad pe probleme de mediu, reabilitarea stației de epurare a municipiului, se va bucura, la inaugurare, de prezența ministrului Mediului, Borbély László.

Ministrul și-a confirmat prezența la festivitatea care va avea loc joi dimineața. Așa cum vă informam ieri, proiectul de reabilitare a Stației de Epurare Arad a fost finalizat cu succes, informează conducerea Companiei de Apă Arad. Proiectul intitulat „Reabilitarea Facilităților de Tratare a Apei Uzate în vederea protejării râului Mureș” a fost realizat cu finanțare ISPA și cu credit BERD. Contractul a fost semnat în anul 2003, lucrările au demarat în ianuarie 2004 și s-au finalizat acum.

Lucrările au fost realizate de consorțiul germano-israelian Bamag-Tahal. Contractul a fost semnat la o valoare de 13,131 milioane euro, investiția fiind finanțată în proporție de 68,83% din fonduri ISPA de la Uniunea Europeană și 31,17% dintr-un împrumut BERD luat de Compania de Apă Arad și garantat de Consiliul Județean Arad.


Sursa: Aradon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti