Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Trei bihoreni au decedat in drum spre Arad: Accident Zimand Cuz
Mi 21 iul 2010 08:42:46 +0300


Accident Zimand Cuz
Accident Zimand Cuz: Tragedie pe șoseaua ce leagă Aradul de localitatea Zimand Cuz. Trei oameni au murit în această dimineață iar un altul a fost rănit ...

Tragedie pe șoseaua ce leagă Aradul de localitatea Zimand Cuz. Trei oameni au murit în această dimineață iar un altul a fost rănit după ce Matizul în care se aflau ar fi efectuat o depasire neregulamentara.


Din primele date se arată că mașina în care se aflau cele patru persoane a intrat într-o depasire neregulamentara și s-a izbit de un camion încărcat cu borhot umed. În urma impactului soferul si pasagera din fata au decedat, iar un pasager din spate a murit dupa ce a fost proiectat in afara masinii.

accident_zimand_cuz_3.JPG

Accident Zimand Cuz



O femeie aflata pe bancheta din spate a fost singura supravietuitoare, ea fiind transportata de un echipaj SMURD la Spitalul Județean Arad. Accidentul produs este o tragedie in familie, pe scaunele din fata fiind doi bunici iar in spate nepoata impreuna cu logodnicul.

accident_zimand_cuz_4.JPG

Accident Zimand Cuz



Martorii spun că autovehiculul a intrat pur și simplu sub cabina camionului. Pompierii au scos victimele afară din mașină însă trei dintre cele patru persoane erau decedate. Potrivit polițiștilor, în Matiz se aflau doi bărbați, unul de 67 de ani și celălalt de 23, și două femei de 58 respectiv 20 de ani, toți din localitatea Diosig, județul Bihor.

accident_zimand_cuz_5.JPG

Accident Zimand Cuz



Bărbatul de 67 de ani, care era și șoferul mașinii, femeia de 58 de ani și tânărul de 23 de ani au decedat.

accident_zimand_cuz_6.JPG

Accident Zimand Cuz



Tânăra în vârstă de 20 de ani s-a ales cu răni grave în urma accidentului. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Arad. În zona în care s-a produs evenimentul rutier, traficul s-a desfășurat pe un singur fir, în ambele sensuri, timp de aproximativ două ore spun polițiștii.

accident_zimand_cuz_7.JPG

Accident Zimand Cuz



Camionul implicat în accident se îndrepta spre Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, urmând să ajungă în Ungaria.


accident_zimand_cuz_8.JPG

Accident Zimand Cuz



Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor




Curs valutar:



Alte stiri:



Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti