Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Politistii cauta trei indivizi care au furat un TIR incarcat cu guma: Politia Romana
Vi 18 sep 2009 11:33:49 +0300


Politistii cauta trei indivizi care au furat un TIR incarcat cu guma
Politia Romana: Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, incidentul a avut loc joi dimineață,

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, incidentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 6, într-o benzinărie din Arad, pe DN 79, unde TIR-ul, condus de un șofer polonez, era oprit.

Pentru că șoferul nu știe nicio limbă de circulație internațională, încă de la început, ancheta a fost îngreunată. Numai că situația nu s-a lămurit nici când la sediul Poliției arădene a fost dus un translator polonez, pentru că pe parcursul anchetei, șoferul și-a schimbat de mai multe ori declarațiile.

În primă fază, acesta a declarat că, în timp ce staționa într-o benzinărie, trei bărbați s-au dus la ușa lui, unul l-ar fi prins de mână și i-ar fi spus, pe un ton amenințător, să urce în mașină și să plece. "Inițial, șoferul a declarat că a pornit motorul autotirului, au plecat împreună, iar după câțiva kilometri l-au dat jos, iar ei au plecat mai departe. Apoi, a venit cu o altă variantă, cum că pe el nici nu l-au dus cu mașina, că practic au plecat fără el. Într-o altă variantă, șoferul a susținut că cei trei i-au tăiat prelata remorcii, după care și-a retras din nou declarația", a declarat Camelia Tuduce pentru Bihoreanul.ro.

Declarațiile polonezului i-au năucit pe polițiști, care, dacă la început, credeau că incidentul s-ar fi petrecut la ieșirea din Arad spre Oradea, acum nu exclud posibilitatea ca furtul să se fi petrecut pe raza județului Bihor. "Din verificările efectuate de noi, șoferul a intrat prin vama Borș. S-ar putea - dacă fapta e, într-adevăr reală - ca incidentul să fi fost în Bihor, dat fiind faptul că furtul a fost anunțat la postul unei comune din Arad, Șimand, care se află pe relația Oradea-Arad", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Polițiștii iau în calcul inclusiv ca șoferul să fi fost implicat în furt. "Deocamdată nu facem astfel de afirmații, însă nu excludem nicio variantă. Nu se potrivește cam nimic din declarațiile lui, iar colegii mei l-au dus să încerce să reconstituie traseul, să identificăm locurile pe unde invocă el că a fost", a spus Tuduce.

Pentru prinderea celor trei presupuși făptași s-au organizat filtre atât în județul Arad, cât și în Bihor, iar TIR-ul a fost dat în consemn la frontieră.

Autotrenul era încărcat cu zece tone de gumă de mestecat și venea din Polonia, având destinația București.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti