Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Top vedete cu cei mai mici sani
Ma 09 nov 2010 09:03:32 +0200


Top vedete cu cei mai mici sani
In timp ce vedetele bine dotate de Mama Natura sau de chirurgul plastician se mandresc cu sanii lor voluptosi ...

In timp ce vedetele bine dotate de Mama Natura sau de chirurgul plastician se mandresc cu sanii lor voluptosi, iata ca exista celebritati care nu se simt complexate de lipsa lor!

Sanii mici, feciorelnici, au locul lor in lumea mondena, actrite, modele si starlete internationale purtandu-i cu mandrie. Iata celebritatile cu cei mai mici sani:

Agyness Deyn - 27 de ani, model androgin, actrita si cantareata de origine britanica, devenita fashion icon in ultimii ani si promotoare a urmatoarei generatii de supermodele.

agyness_deyn.jpg

Agyness DeynClaire Danes - 31 de ani, actrita americana de teatru si film, cunoscuta mai ales pentru rolurile din Romeo + Juliet (alaturi de Leonardo DiCaprio) si Stardust.

claire_danes.jpg

Claire DanesCalista Flockhart - 41 de ani, actrita americana cunoscuta in special datorita rolului avocatei nevrozate din Ally McBeal.

calista.jpg

Calista FlockhartNatalie Portman - 29 de ani, actrita de origine americana - israeliana, purtatoarea uneia dintre cele mai stralucite minti de la Hollywood.

natalie_portman_picture_5.jpg

Natalie Portman
Milla Jovovich - 34 de ani, actrita, cantareata, designer si model de origine ucraineana, are la activ cateva roluri in productii celebre: Intoarcere la Laguna Albastra, The Fifth Element, Resident Evil, Dazed and Confused etc.

milla_jovovich.jpg

Milla JovovichCharlize Theron - 35 de ani, actrita din Africa de Sud, regizoare si fost model, premiata pentru rolul din Monster.

charlize_theron.jpg

Charlize Theron
Keira Knightley - 25 de ani, actrita britanica pentru care seria Piratii din Caraibe a insemnat rampa de lansare in lumea reflectoarelor, premiata pentru rolurile din Pride and Prejudice, Atonement.

keiraknightley1_800x1004.jpg

Keira Knightley
Paris Hilton - 29 de ani, starleta americana, mostenitoarea lantului totelier Paris Hilton, cunoscuta mai mult pentru petrecerile turbulente la care paricipa, pentru aparitiile topless si pentru inregistrarile XXX de pe internet decat pentru alte activitati.

paris_hilton_sexy_celebrity_girlz_2.jpg

Paris HiltonSelma Blair - 38 de ani, actrita americana a jucat in Cruel Intentions, legally Blonde, Hellboy, The Sweetest Thing.


Kate Moss - 36 de ani, supermodel de origine britanica, a aparut pe copertele a mai bine de 50 de reviste, fashion icon si designer vestimentar, unul dintre cele mai bogate modele din lume: castiga circa 9 milioane de dolari anual.

2402_kate_moss_06_nude_04.jpg

Kate MossSursa: CSID.ro

Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania

Actualitate Financiara

Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti