Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


ADN-ul confirma. Sotii Ceausescu, ingropati in cimitirul Ghencea
Mi 03 nov 2010 09:53:00 +0200


Sotii Ceausescu, ingropati in cimitirul Ghencea
Medicii legiști confirmă că bărbatul îngropat în Cimitirul Ghencea este Nicolae Ceaușescu, concluzia rezultând în urma comparării ...

Medicii legiști confirmă că bărbatul îngropat în Cimitirul Ghencea este Nicolae Ceaușescu, concluzia rezultând în urma comparării ADN-ului cadavrului deshumat în iulie cu probe de la fiul lui, Valentin Ceaușescu și de la unul dintre frați.

După 20 de ani, legiștii au găsit probe bune, un ADN bun, astfel că s-a putut compara cu celelalte probe existente, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Dan Dermegiu, directorul general al Institutului Național de Medicină Legală (INML) din București.

"Am comparat ADN-ul lui Nicolae Ceaușescu cu probe de la fratele lui și de la Valentin. Rezultatul este unul statistic. O certitudine clară aveam dacă exista și o probă de a lui Nicolae Ceaușescu (dihn timpul vieții - n.r.), dar cert este că ADN, și de la fratele și de la copil indică faptul că este vorba despre Nicolae Ceaușescu", a spus Dan Dermengiu.

În cazul Elenei Ceaușescu, materialul cu care se putea compara proba era prea puțin, cercetările fiind oricum concentrate asupra lui Nicolae Ceaușescu unde existau mai multe referințe genetice, a mai spus directorul INML.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti