Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Tom Hanks simte atractie pentru Julia Roberts
Jo 04 nov 2010 15:25:29 +0200


Tom Hanks simte atractie pentru Julia Roberts
Tom Hanks a început filmările la cel de-al doilea film pe care-l regizează pentru marele ecran, scrie Collider ...

Tom Hanks a început filmările la cel de-al doilea film pe care-l regizează pentru marele ecran, scrie Collider, drama cu accente comice Larry Crowne, pentru scenariul căruia a făcut echipă cu Nia Vardalos (My Big Fat Greek Wedding). El va interpreta personajul principal al filmului, în care va juca alături de Julia Roberts, colega sa de platou în Charlie Wilson’s War.

Din distribuție fac parte și nume mai puțin cunoscute, precum Bryan Cranston (Little Miss Sunshine), Rami Malek (Night at the Museum) și Taraji P. Henson (The Karate Kid).

Filmul ni-l va înfățișa pe Larry Crowne (Hanks), un bărbat trecut de prima tinerețe care rămâne pe neașteptate fără slujbă și care, înglodat în datorii și fară țintă, își dă seama a venit vremea unor schimbări reale în viața sa. Decis să-și îmbunătățească viața, Larry se reînscrie la facultate, unde devine cu timpul atras de frumoasa sa profesoară în arta oratoriei (Roberts).

Filmul va fi distribuit de Universal Pictures, iar data probabilă de lansare este 12 august 2011.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti