Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Robert de Niro si Michelle Pfeiffer se indragostesc de Anul Nou
Ma 09 nov 2010 14:51:06 +0200


Robert de Niro si Michelle Pfeiffer
După Little Fockers, ce va apărea în decembrie anul acesta, și Manuale DAmore, Robert De Niro rămâne în zona comediilor ...

După Little Fockers, ce va apărea în decembrie anul acesta, și Manuale DAmore, Robert De Niro rămâne în zona comediilor romantice cu New Years Eve, în care ar putea juca alături de Michelle Pfeiffer, conform The Hollywood Reporter.

Pelicula va fi regizată de Garry Marshall, cel care a ocupat scaunul regizoral și pentru Valentine’s Day, filmul lansat la începutul acestui an. Ca și comedia de Ziua Îndrăgostiților, și cea de Anul Nou este plină de nume cunoscute și urmărește aceeași linie a scenariului, alcătuit din poveștile mai multor personaje ale căror destine se intersectează în preajma sărbătorilor în efortul de a redescoperi sentimentul dragostei.

Lea Michele din Glee și Abigail Breslin s-au alăturat deja distribuției, Hilary Swank și Ashton Kutcher urmând să încheie în curând negocierile pentru apariția în film. De Niro ar primi rolul unui bărbat acru, aflat pe moarte într-un pat de spital, în timp ce Pfeiffer va interpreta o secretară al cărei șef îi respinge cererea de concediu, forțând-o să ia niște decizii mai puțin ortodoxe pentru a-și duce la îndeplinire hotărârile de Anul Nou. Swank ar primi partitura unui producător al spectacolului de Anul Nou din Times Square, în timp ce Kutcker va juca un bărbat care urăște această sărbătoare.

Scenariul filmului va fi scris de Katherine Fugate, autoare și a poveștilor din Valentine’s Day. Filmările la noua producție vor începe în decembrie, având data de lansare stabilită pentru aceeași lună a anului viitor.


Sursa: Cinemagia.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti