Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mercedes Viano, disponibil in Romania
Vi 05 nov 2010 13:39:35 +0200


Mercedes Viano
Noua generatie Mercedes-Benz Viano, lansata pe piata autohtona de Mercedes-Benz Romania, ridica nivelul de referinta ...

Noua generatie Mercedes-Benz Viano, lansata pe piata autohtona de Mercedes-Benz Romania, ridica nivelul de referinta al confortului, calitatii materialelor si al eficientei in segmentul autovehiculelor comerciale usoare.

mercedes_viano_1.jpg

Mercedes VianoMercedes Viano este lider in clasa sa, definind noul autovehicul de referinta in categoria autovehiculelor de mare capacitate.

mercedes_viano_2.jpg

Mercedes VianoNoile sisteme de propulsie reduc emisiile de gaze poluante si consumul de combustibil, sporind in acelasi timp performanta.

mercedes_viano_3.jpg

Mercedes VianoIn plus, noul sasiu ofera confort si siguranta remarcabile, iar habitaclul si compartimentul pentru pasageri sunt mai dotate ca niciodata. Viano a ramas usor de recunoscut in ceea ce priveste designul, avand steaua Mercedes-Benz in stilul autoturismelor actuale si o sectiuni din spate nou creata.

mercedes_viano_4.jpg

Mercedes VianoAstfel, in procesul de restilizare au fost preluate elemente din actuala gama de autoturisme Mercedes-Benz, conferindu-i unicitate noului model.


mercedes_viano_5.jpg

Mercedes VianoSursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti