Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ce profit au BMW, Audi si Mercedes-Benz la fiecare masina vanduta
Jo 04 nov 2010 14:37:02 +0200


BMW
Bayerische Motoren Werke (BMW), cel mai mare producător de mașini de lux din lume, are un profit mai mic pentru fiecare automobil ..

Bayerische Motoren Werke (BMW), cel mai mare producător de mașini de lux din lume, are un profit mai mic pentru fiecare automobil vândut, în comparație cu Audi și Mercedes-Benz.

BMW, constructorul bavarez de automobile, a avut anul acesta un profit de 2.300 de euro per autovehicul vândut, conform Bloomberg.

Audi a avut un profit de 2.346 de eruo, iar Mercedes-Benz a câștigat 3.395 de euro, potrivit lui Ferdinand Dudenhoeffer, director al Centrului pentru Cercetări Automotive din cadrul Universității Duisburg-Essen.

BMW a înregistrat în trimestrul trei o margine de profit operațional de 8,1%, în timp ce Mercedes și Audi au avut 9,5%, respectiv 11%.

Rezultatele înregistrate de BMW arată că, deși constructorul bavarez este cel mai mare producător de mașini de lux din lume, acesta nu se poate compara încă cu rivalii săi tradiționali.Audi beneficiază, însă, de suportul Volkswagen, unul dintre cei mai mari constructori auto din lume, în timp ce Mercedes face parte din grupul Daimler care este cel mai mare producător de autobuze și camioane din lume.


Sursa: Capital.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti