Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Sesizare la CE : Arad
Mi 12 mar 2008 14:56:47 +0200


Sesizare la CE : Arad
Arad : Partidul Democrat Liberal va sesiza Comisia Europeana cu privire la indiferenta Ministerului Agriculturii din Romania cu privire la canalele Muresel ...

Partidul Democrat Liberal va sesiza Comisia Europeana cu privire la indiferenta Ministerului Agriculturii din Romania cu privire la canalele Muresel si Ier.
Dupa ce au sesizat de nenumarate ori autoritatile romanesti cu privire la situatia celor doua canale, aflate la doi pasi de centrul orasului, democrat- liberalii nu au primit decat un raspuns evaziv din partea autoritatilor din Romania.
Partidul Democrat Liberal din Arad a cerut in repetate randuri Ministerului Agriculturii sa aloce fonduri pentru intubarea canalelor Muresel si Ier.
Mai mult, democrat liberalii au strans anul trecut 5599 de semnaturi din partea aradenilor pentru a convinge autoritatile sa aloce bani pentru aceste lucrari.
Numai ca, la 4 luni de la depunerea petitiei, Ministerul Agriculturii a dat un rapuns evaziv prin care arata ca aradenii sunt vinovati pentru poluarea canalelor.
Suparati, democrat liberalii aradeni vor sesiza acum Comsia Europeana.
Liderii locli ai Partidului Democrat Liberal spun ca autoritatile ar fi trebuit sa fie atente cu solicitarile celor aproape 6000 de aradeni care au semnat petitia depusa la Ministerul Agriculturii.
Tot astazi, Partidul Democrat Liberal a prezentat un clasament al celor mai chiulangii consilieri de la sedintele Consliului Local.
Potrivit datelor prezentate de acestia, locul 1 este ocupat de consilierul Dorel Popa, care din cele 84 de sedinte de Consliu Local din 2004 si pana in prezent a absentat la 37 de sedinte.
Locul doi este ocupat Cristian Moisescu avand un numar de 20 de absente.
La polul opus, cu numai cate o absenta sunt consilierii Valentin Paul Neamt si Kzister Kalman.


Sursa : VirtualArad : Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Sesizare la CE : Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti